-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Marengsdessert: Peach Melba-Pavlova
En super lækker marengs-dessert med et tvist af den klassiske peach melba med fersken og hindbær. En skøn afslutning på en god middag.
6 portioner
Ingredienser
- 6 modne ferskner
- 2-3 spsk rørsukker
- ca. 100 g mandelflager
- 1 bakke friske hindbær eller 150 g frosne, optøede
- 2 spsk flormelis
- 5 dl piskefløde
- Marengs
- 400 g hvidt sukker
- 8 æggehvider
- 2 spsk maizenamel
- 1 spsk lys eddike
Sådan laver du desserten
- Tænd ovnen på 120 grader, og begynd med at lave marengsene. Bland sukker og æggehvider i en varmefast skål, og varm blandingen op over vandbad, indtil den når ca. 65 grader, og alle sukkerkrystallerne er smeltet. Tag skålen af varmen, og pisk marengsmassen med en elpisker, indtil den er blank, sej og helt afkølet. Vend maizenamel og eddike i. Sæt 6 store skefulde marengsmasse på en bageplade belagt med bagepapir. Bag marengsene i ca. halvanden time, sluk derefter for ovnen, og lad marengsene stå på eftervarme, indtil ovnen er helt kold – eventuelt natten over.