Hjemmelavet knækbrød.
SPONSORERET indhold

Camembert med knækbrød, figner og dadler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et frøknækbrød kan sætte prikken over i’et på en god osteanretning. Server frisk frugt og rosmarinhonning til. Opskrift af Mette Helbæk.

Af: Redaktionen Foto: Maria Kejser Petersen
04. dec. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Knækbrød:
100 g hørfrø
50 g chiafrø
125 g græskarkerner
125 g solsikkefrø
1 spsk nigellafrø (kan udelades
eller erstattes af 1 tsk kommen)
1 tsk salt
½ l vand
1 æg

Rosmarinhonning:
flydende honning
2 stilke rosmarin

Desuden:
200 g god camembert
dadler og frisk frugt, f.eks. pærer, til servering

Sådan gør du

Knækbrød:
Bland alle ingre-dienser på nær æg sammen i en beholder, sæt låg på, og lad knækbrødet stå på køkkenbordet i minimum 3 timer, gerne natten over. Sæt ovnen på 150 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir, og rør ægget sammen med frøblandingen. Fordel blandingen på papiret. Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time, til det er helt tørt og sprødt. Skær det i firkantede stykker.

Rosmarinhonning:
Hak ­rosmarinen fint, og bland den med honningen. Server knækbrødet sammen med ost, honning og tørret/frisk frugt.