Havregrynssmåkager med solsikkekerner
SPONSORERET indhold

Havregrynssmåkager med solsikkekerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan bager du lækre hjemmebagte havregrynssmåkager

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
13. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 16 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnede – opbevares i en kagedåse
Ingredienser:
1 æg
150 g sukker
75 g smør
150 g finvalsede havregryn
2 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g solsikkekerner

  1. Pisk æg og sukker, til det skummer. Hæld smeltet smør i. Bland havregryn, mel og bagepulver og rør det i blandingen sammen med solsikkekernerne.
  2. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir. Lav kager af 1 spiseskefuld dej, men sæt kun 6-8 kager på hver bageplade, da kagerne flyder ud.
  3. Bag dem straks i en 175 grader varm ovn i ca. 10 min., eller til de er lysebrune. Lad kagerne stivne lidt, før de tages af bagepladen.
  4. Opbevar dem i en kagedåse eller i en anden tætsluttende beholder.