
Opskrift på intens chokoladetærte
Raw cake: Intens chokoladetærte
En intens chokoladetærte, der kan slå benene væk under den værste chocoholic. Kalorieindholdet er i den tunge ende, så hold lidt igen med mængden i denne kage. Til gengæld kommer fedtstofferne fra kokosolie og nødder, der er sundere alternativer til smør.
plate
7 Person(er)
Af Marie Steenberger
Ingredienser
Bund:
1,5 dl kakaopulver
2 dl mandler
2 dl hasselnødder
0,5 dl revet kokosmel
½ spsk agarvesirup
4 spsk kokosolie
6 tørrede dadler
Fyld:
6 dl kakaopulver
2,5 dl agavesirup
3,5 dl kokosolie.
Tilbehør:
Sorbet
Sådan laver du chokoladetærte
- Begynd med bunden. Blend alle ingredienser til en masse.
- Hæld massen i en lille springform. Jo mindre, jo højere kage
- Blend ingredienserne til fyldet. Hæld fyldet oven på kagebunden og sæt tærten i køleskabet i en times tid.
- Strø kakao over lige inden servering. Server evt. med en frisk sorbet, f.eks lime eller hindbær.
Se også opskrift på Vaniljeis med choko-sauce.
8 skønne tærter med chokolade
Se, hvad vi ellers skriver om: Chokoladetærte, Chokoladekage, Raw food, Chokolade, Tærte og Bageopskrifter
Få vores NYHEDSBREV: