-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kebab med blomkåls-'couscous'
Lav din kebab selv - det smager meget bedre!
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød
- 1 hvidløg, revet
- 1 løg, revet
- 1 æg
- 2 spsk salt
- 4 grillspyd
- ½ broccoli
- ½ blomkål
- 1 bdt. persille
- Saften af 1 citron
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 8 sprøde salatblade
- 200 g creme fraiche.
Sådan laver du kebab:
- Kebab: Rør alle ingredienser til kebab'en sammen og klem farsen fast på grillspyd. Grill spydene på grillen eller en grillpande ca. 8 min. på hver side.
- Couscous: Hak broccoli, blomkål og persille helt fint i hånden eller på en food processor til en 'couscous'lignende konsistens. Vend med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Rul kebab og 'couscous' ind i sprøde salatblade og servér med creme fraiche til.
- Prøv også lammegryde med tomater og hvidløg