
Opskrift på kebab med blomkåls-'couscous'
Kebab med blomkåls-'couscous'
Lav din kebab selv - det smager meget bedre!
preparation
Total: 45 minutter
plate
4 Person(er)
Af Mette Helbæk
Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 hvidløg, revet
1 løg, revet
1 æg
2 spsk salt
4 grillspyd
½ broccoli
½ blomkål
1 bdt. persille
Saften af 1 citron
2 spsk olivenolie
salt og peber
8 sprøde salatblade
200 g creme fraiche.
Sådan laver du kebab:
Kebab: Rør alle ingredienser til kebab'en sammen og klem farsen fast på grillspyd. Grill spydene på grillen eller en grillpande ca. 8 min. på hver side.
Couscous: Hak broccoli, blomkål og persille helt fint i hånden eller på en food processor til en 'couscous'lignende konsistens. Vend med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.
Rul kebab og 'couscous' ind i sprøde salatblade og servér med creme fraiche til.
Prøv også lammegryde med tomater og hvidløg
Tip:
I stedet for salatblade kan du også servere kebab i bløde fladbrød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kebab, Couscous, Grillmad, Grillspyd, Sund mad, Slankemad, Oksekød, Blomkålssalat, Blomkål, Hovedret og Frokost
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu