Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kebab med blomkåls-'couscous'
Foto: Line Thit Klein Kebab med blomkåls-'couscous'

Opskrift på kebab med blomkåls-'couscous'

Kebab med blomkåls-'couscous'

Lav din kebab selv - det smager meget bedre!

45 minutter
Print
4

400 g hakket oksekød
1 hvidløg, revet
1 løg, revet
1 æg
2 spsk salt
4 grillspyd
½ broccoli
½ blomkål
1 bdt. persille
Saften af 1 citron
2 spsk olivenolie
salt og peber
8 sprøde salatblade
200 g creme fraiche.

Sådan laver du kebab:

Kebab: Rør alle ingredienser til kebab'en sammen og klem farsen fast på grillspyd. Grill spydene på grillen eller en grillpande ca. 8 min. på hver side.

Couscous: Hak broccoli, blomkål og persille helt fint i hånden eller på en food processor til en 'couscous'lignende konsistens. Vend med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Rul kebab og 'couscous' ind i sprøde salatblade og servér med creme fraiche til.


Prøv også lammegryde med tomater og hvidløg

Tip:

I stedet for salatblade kan du også servere kebab i bløde fladbrød.