Nem julesnaps med chili og rosmarin
Foto: Betina Hastoft Sådan laver du nemt og hurtigt din helt egen julesnaps.

Nem julesnaps med chili og rosmarin

Det er hverken svært eller besværligt at lave sin helt egen julesnaps. Her får du opskriften på en nem og lækker julesnaps med chili og rosmarin.

printer Print
plate 1 flaske julesnaps

1-3 røde chilier, ikke for stærke
1-2 stilke frisk rosmarin
1 flaske klar Brøndums Snaps el. Vodka

Sådan laver du julesnaps med chili

  1. Flæk chilierne, og fjern hvide hinder og kerner, hvis du ikke vil have en alt for stærk chilismag. Skyl og aftør rosmarinstilkene.
  2. Kom chili og rosmarin i en ren flaske. Hæld snapsen over. Lad snapsen trække 2-7 dage, alt efter hvor kraftig du ønsker smagen.
  3. Filtrér snapsen gennem en finmasket sigte, og kom den i en ren flaske.
  4. Hvis du synes, snapsen er blevet for chilistærk, kan du fortynde den med ren snaps eller vodka inden servering.

    nem-julesnaps-med-chili-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Snaps, Julefrokost-mad, Julemad og Drikke