Pasta i cremet kartoffelsuppe
SPONSORERET indhold

Pasta i cremet kartoffelsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker, sund og børnevenlig suppe, som man altid kan lave i sidste øjeblik.

Af: Eva Ravnbøl Foto: Line Thit Klein
05. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 løg
2 mellemstore gulerødder
1 stilk bladselleri
olivenolie
evt en smule peperoncino (tørret chili)
salt
5 små cherrytomater
3 mellemstore kartofler
1 l hvidvin
ca. 1 l vand
1 terning grøntsagsbouillon
200 g små pastarør (f.eks. ditalini)
sort peber
reven parmesan

Sådan gør du

Hak løg, gulerødder og bladselleri fint, og svits dem i en gryde med varm olivenolie og lidt peperoncino. Drys lidt salt på. Skær tomaterne i både, og kartoflerne i tern, og tilsæt begge dele. Lad det småsimre ved svag varme i ca. 10 min.

Hæld hvidvin ved, og efter 5 min bouillonterningen opløst i ca. 1 l vand. Bring suppen i kog, og blend efter 5-10 min let, så suppen bliver cremet. Tilsæt de små pastarør, og kog som angivet på pakken. Hæld lidt god olivenolie over hver portion sammen med et drys parmesan og sort peber lige inden servering.

PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon