Pasta i cremet kartoffelsuppe

Foto: Line Thit Klein Pasta i cremet kartoffelsuppe

Pasta i cremet kartoffelsuppe

Pasta i cremet kartoffelsuppe

Lækker, sund og børnevenlig suppe, som man altid kan lave i sidste øjeblik.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

1 løg
2 mellemstore gulerødder
1 stilk bladselleri
olivenolie
evt en smule peperoncino (tørret chili)
salt
5 små cherrytomater
3 mellemstore kartofler
1 l hvidvin
ca. 1 l vand
1 terning grøntsagsbouillon
200 g små pastarør (f.eks. ditalini)
sort peber
reven parmesan

Sådan gør du

Hak løg, gulerødder og bladselleri fint, og svits dem i en gryde med varm olivenolie og lidt peperoncino. Drys lidt salt på. Skær tomaterne i både, og kartoflerne i tern, og tilsæt begge dele. Lad det småsimre ved svag varme i ca. 10 min.

Hæld hvidvin ved, og efter 5 min bouillonterningen opløst i ca. 1 l vand. Bring suppen i kog, og blend efter 5-10 min let, så suppen bliver cremet. Tilsæt de små pastarør, og kog som angivet på pakken. Hæld lidt god olivenolie over hver portion sammen med et drys parmesan og sort peber lige inden servering.

PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!