Opskrift på små rabarbertærter
SPONSORERET indhold

Små rabarbertærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet smager mere af sommer end rabarber.

Foto: Anders Schønnemann
26. maj. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
6 små tærter

Ingredienser

Af Mai Knauer

200 g rabarber
50 g rørsukker
½ vaniljestang
125 g smør
125 g sukker
125 g marcipan
2 æg
50 g mel
ca. 20 g flormelis

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i små stykker på ca. 2 cm. Kom dem i en skål med ­rørsukker og kornene fra den halve vaniljestang, og sæt det til side.

Pisk smør og sukker i en anden skål lyst og skummende. Riv marcipanen ned i smør- og sukkerblandingen, og pisk godt igennem. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt ­efter hvert æg. Til sidst ­kommes melet i. Rør til dejen er ensartet.

Hæld dejen i små smurte forme med en diameter på 8 cm, og fordel rabarber ud over. Tryk rabarberne let ned i dejen.

Kagerne bages ved 175 grader i ca. 20 minutter. Lad ­kagerne afkøle inden de ­tages ud af formen. Pynt med ­flormelis.