5 lækre vegetarretter
SPONSORERET indhold

Søde kartofler med knas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg elsker søde kartofler. De er sunde, smagfulde og så hurtige at lave. Jeg synes bestemt, at de sagtens kan have hovedrollen i et måltid!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
21. mar. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Hovedret til to - tilbehør til 4

Ingredienser

5 søde kartofler
olivenolie
salt
75 g hasselnødder
100 g pistacienødder m skal

Dressing:
100 g skyr
1 spsk mayonnaise
3-4 tsk chilisauce, f.eks.
chipotle
2 spsk limesaft
salt
2 bundter vild brøndkarse
100 g feta

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220 grader. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Dup dem tørre, og vend dem med 2-3 spsk olivenolie og salt. Bred dem ud på bagepapir, og bag dem møre i den varme ovn, ca. 25-30 minutter.

Rist hasselnødderne på en tør, varm pande (eller endnu nemmere; i den varme ovn). De skal have 4-6 minutter. Lad dem køle lidt. Gnid de værste hinder af, og pil
pistacierne.

Hak nødderne groft. Rør skyr med mayonnaise, chili og lime. Smag til med salt. Anret brøndkarsen på et fad, top med varme, søde kartofler, brud af feta, dressing og nødder. Server straks.

PRØV OGSÅ: Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk

PRØV OGSÅ: Ærtesuppe med sprøde fetabrød

PRØV OGSÅ: Blomkålssalat med bacon, skalotteløg, chili og citron