Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk
Foto: Line Thit Klein

Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk

Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk

En superhurtig ret, hvor velsmag og enkelhed går op i et.

printer Print
plate 4 Person(er)

*½-1 agurk
1 æble
½ rødløg
*2½ dl græsk yoghurt eller drænet yoghurt
lidt finthakket hvidløg
lidt karry

*Ca. 600 g issing-fileter eller anden fladfisk
*2 ½ dl polenta eller grov majsmel
olie til stegning

Tilbehør:
evt. rugbrød eller kartofler

Sådan gør du

Skær agurk, æble og rødløg i små tern. Rør yoghurt med salt, peber, hvidløg, 1 spsk olivenolie og lidt karry. Skær issingfileter igennem på langs. Krydr med salt og peber og vend dem i polenta eller grov majsmel. Steg fisken gylden og sprød på en pande med olie ca. 3-4 minutter på hver side. Server den sprøde fisk med raitaen. Spis kartofler eller rugbrød til.

Tjek dit basislager
Opskrifterne forudsætter, at du har lidt forskelligt i dit køkken. Tjek derfor om du har:
> olie til stegning
> salt, peber og sukker
> eddike, f.eks. æbleeddike
> løg, f.eks. skalotteløg og rødløg
> hvidløg
> diverse krydderier og blandinger:
ras el hanout (som kan udskiftes med f.eks. tandoori masala eller anden god krydderi-
blanding, karry og paprika etc.)

PRØV OGSÅ: Kebab med blomkåls-'couscous'