Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Svinekotelet opskrift
Foto: Line Thit Klein Svinekotelet med hoisinsauce og coleslaw

Svinekotelet opskrift

Svinekotelet med hoisinsauce og coleslaw

Coleslaw og kød smager skønt og er godt, hvis du vil spare på kulhydraterne. Hoisinsauce er en kinesisk, mørk og tyk sauce lavet af sojabønner. Den smager sødt og krydret. Hoisinsauce kan købes i almindelige supermarkeder.

15 minutter
Print
4

1/3-½ hvidkål, afhængig af størrelse
400 g gulerødder
2 spsk mayonnaise, gerne Hellmanns
2 dl creme fraiche, 9 eller 18%
½ tsk stødt koriander
1 håndfuld frisk koriander
4 svinekoteletter
1 spsk neutral olie
4 spsk hoisinsauce
salt og sort peber

Sådan laver du svinekoteletter

1. Snit kålen fint og riv gulerødderne groft. Rør en dressing af mayonnaise og creme fraiche. Kom stødt koriander i og smag til med salt og godt med sort peber. Lige inden servering vendes frisk koriander i.

2. Varm olien i en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Smør herefter hoisinsauce på begge sider af koteletterne, mens de steger i panden. Sænk varmen og lad dem stege stille og roligt færdigt. Tykke koteletter skal stege ca. 6 min pr side. Servér sammen med coleslaw.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Svinekotelet, Coleslaw, Nem aftensmad, Svin, Kinesisk mad og Hovedret