Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish
Foto: Foto: Jes Buusman

Opskrift på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish

To slags ost med dadler, valnød & figenrelish

Slut en god middag eller en lækker julefrokost af med to slags ost - her byder vi på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish.

clock 10 minutter
printer Print

Friske dadler med blå ost og valnød 
Udsten friske dadler, fyld dem med lidt cremet blå ost, f.eks. gorgonzola, og stik en halv valnød i hver ostebid. 

Brie med figenrelish
Skær god landbrie i små trekantede bidder. Hak 175-200 g bløde figner fint. Rør dem med lidt knuste fennikelfrø og et par spsk god, lagret balsamico og top en smule på hver ostebid. Drys med lidt groftknuste fennikelfrø.

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost, Ostebord, Dansk mad, Dessert, Dadler og Tilbehør