Opskrift på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish
SPONSORERET indhold

To slags ost med dadler, valnød & figenrelish

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Slut en god middag eller en lækker julefrokost af med to slags ost - her byder vi på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish.

Af: Vibeke Lehn Foto: Foto: Jes Buusman
19. okt. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 10 min

Ingredienser

Friske dadler med blå ost og valnød 
Friske dadler
Cremet blå ost, f.eks. gorgonzola
Valnødder

Brie med figenrelish
God landbrie i små trekantede bidder
175-200 g bløde figner
Lidt knuste fennikelfrø
Et par spsk god, lagret balsamico

Friske dadler med blå ost og valnød 
Udsten friske dadler, fyld dem med lidt cremet blå ost, f.eks. gorgonzola, og stik en halv valnød i hver ostebid. 

Brie med figenrelish
Skær god landbrie i små trekantede bidder. Hak 175-200 g bløde figner fint. Rør dem med lidt knuste fennikelfrø og et par spsk god, lagret balsamico og top en smule på hver ostebid. Drys med lidt groftknuste fennikelfrø.