-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Praliner med lakridskaramel
Hjemmelavet utraditionel konfekt med mørk chokolade og lakrids.
(ca. 15 stk.)
Ingredienser
- 150 g mørk chokolade
- 20 små forme
- Lakridskaramel:
- 1 dl piskefløde
- ½ dl sirup
- ½ dl sukker
- 3 spsk. flormelis
- ¾ spsk. lakridspulver, f.eks. Bülow el. Urtekram
- evt. frysetørrede hindbær
- små aluforme
- Smelt halvdelen af chokoladen, og pensl den på indersiden af de små aluforme. Lad det stivne.
- Kom fløde, sirup, sukker og flormelis i en lille gryde, og kog det sammen ca. 8 min. Tag gryden fra varmen. Rør lakridspulveret i.
- Afkøl karamellen, til den kun er lunken. Fordel den med en teske i formene. Kom smeltet mælkechokolade over med en teske. Drys evt. med frysetørrede hindbær. Lad chokoladen stivne.