-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Spinatsalat med melon og fjordreje-toast
Så skal der pilles fjordrejer - eller køb dem hos fiskemanden...
SPINATSALAT MED MELON OG FJORDREJE-TOAST
Tid: ca. 25 min.
(4 pers.)
1 galiamelon
100 g babyspinat
1 bundt grønne asparges
4 kviste hakket bredbladet persille
200 g ærter – gerne friskbælgede
olivenolie
salt og peber
Fjordreje-toast:
4 skiver surdejsbrød
1 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 lille håndfuld hakket basilikum
200 g fjordrejer
evt. 1 potte brøndkarse
1. Skær melonen i tern. Skyl spinaten, og slyng den tør.
2. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 2 min. Hæld koldt vand over, afdryp, og skær i snitter.
3. Vend melon med spinat, asparges, persille og ærter. Dryp lidt olivenolie over, og krydr med salt og peber.
4. Rist brødet. Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep og basilikum.
5. Smør dressingen på det ristede brød, og top med rejer. Server til spinatsalaten, og drys evt. med brøndkarse.
► SE OGSÅ: Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost
► SE OGSÅ: Fisk i spinat med sprødt låg
► SE OGSÅ: 7 lækre sommersalater