-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost
Hvis tiden er knap, er de færdigkøbte fuldkornswrap et nemt og lækkert alternativ til de hjemmebagte.
Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost
4 wraps/4 personer
Tid: ca. 20 min.
100 g babyspinat
2 pærer
100 g blød gedeost
600 g kogte kartofler
smør til stegning
salt og peber
Annonce
2 spsk. valnødder
4 wraps
1. S kyl og slyng spinaten tør. Skær pærerne i både.
2. S kær kartoflerne i skiver. Smelt smørret på en pande, og rist kartoflerne ved god varme. Tag kartoflerne af varmen, og vend med spinat, pærer og gedeost. Osten må gerne smelte lidt. Hak valnødderne, og drys over.
3. Lun de fire wraps, og server med kartoffelsalaten.
► SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps med rødebedehummus og grillet grønt