-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Fisk i spinat med sprødt låg
Fisk i spinat med sprødt låg kan også tilberedes med laks i stedet for torsk og er en nem måde at få fisk på i hverdagen.

Fisk i spinat med sprødt låg
Til 4 personer
Tid: ca. 15 min.
2 porrer
1 pose frossen helbladet spinat, 450- 500 g
1 fed hvidløg
1 dl piskefløde
salt og peber
½ tsk. revet muskatnød
450 g torskefilet
1 rulle butterdej
1 æg til pensling
1 spsk. sesamfrø
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Rens og skær porrerne i tynde ringe.
3. Kom spinaten i en gryde, og tø op. Vrid spinaten fri for væske. Vend porre, presset hvidløg og fløde i spinaten, og kog op. Tag gryden af varmen og smag til med salt, peber og muskatnød.
4. Læg torskefileterne i bunden af et smurt ildfast fad. Fordel fyldet over.
5. Fold butterdejen ud over fadet, og pensl med sammenpisket æg. Rids forsigtigt i dejen med en skarp kniv. Drys sesamfrø over dejen.
6. Bag fiskefadet i ca. 40 minutter, til butterdejen er sprød.