-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sprød citronkål
Citronkål er nemt at lave og går godt til svinekød og fjerkræ
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 1 stort løg (hakket)
- 1 kg hvidkål (strimler)
- 1spsk olivenolie
- saft af 1½ citron + fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
- 4 nelliker
- 4 hel kardemomme
- 1 tsk spidskommen
- 1 dl rosiner
- salt og peber
- Svits løget i olien i et par min. i en stor gryde, uden at det får farve. Svits herefter kålen med i 4-5 min., til den begynder at falde sammen. Rør ofte, så den ikke bliver brun.
- Tilsæt citronsaft, citronskal, nelliker, kardemomme, spidskommen og rosiner og lad kålen simre under låg i ca. 20 min. Rør ofte og tilsæt evt. lidt vand, hvis kålen koger tør.
- Smag kålen til med salt og peber. Servér f.eks. citronkålen til en nakkekotelet.