-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Straciatella med dadler
Lækre dadler fyldt med marcipan og overtrukket med chokolade. Det er klassisk julekonfekt, når det er allerbedst!
(20 stk.)
Ingredienser
- 25 tørrede stenfri dadler
- 100 g ren rå marcipan
- 2 tsk. usprøjtet appelsinskal
- 1 spsk. appelsinsaft
- 150 g mørk chokolade
- 50 g hvid chokolade
Sådan laver du straciatella med dadler
- Ælt marcipanen med appelsinskal og -saft. Fyld det i dadlerne. Smelt den hakkede chokolade – mørk for sig og hvid for sig (se nederst).
- Dyp først dadlerne i den mørke chokolade, og læg dem på bagepapir.
- Fordel den hvide chokolade over i tilfældige mønstre med en teske.
- Lad dem størkne på bagepapir.