6 nemme og børnevenlige hverdagsretter på under 30 minutter
6 nemme og børnevenlige hverdagsretter på under 30 minutter - præsenteret af Uncle Ben's - perfekt ris hver gang.

6 nemme og børnevenlige hverdagsretter på under 30 minutter

6 nemme og børnevenlige hverdagsretter på under 30 minutter

Sponsoreret: Du kender det garanteret. Nogle dage skal det bare gå ekstra stærkt, når aftensmaden skal på bordet, så børnene kan nå at spise, inden de bliver trætte og skal i seng.

Det er dog ikke altid nemt at komme på idéer til sund mad, der er hurtigt at lave. Dette hverdagsproblem vil Uncle Ben’s® hjælpe dig med at komme til livs med deres lækre kvalitetsris, der er spiseklar på bare 10 minutter! Med Boil-in-bag ris-poserne bliver det endda meget nemmere at koge ris.

Du skal nemlig ikke bekymre dig om risene brænder på, da du ikke behøver måle vand, fordi risposerne simpelthen lægges i rigeligt med kogende vand. Og med Uncle Ben’s kvalitetsris, skal du heller ikke frygte, at det langkornede ris klæber eller koger ud hvis du kommer til at give det et par minutter for meget. Du har således god og børnevenlig hverdagsmad klar på bordet på et øjeblik, så du kan hygge dig med familien i stedet for at tilbringe lang tid i køkkenet. 

Nyhed
Som noget helt nyt har Uncle Ben’s® desuden lanceret to nye ris-blandinger, der er blandet med quinoa for at gøre aftensmaden lidt sundere og give ekstra bid og smag. Du kan enten købe  Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede og Quinoa eller Fuldkornsris & Quinoa. De nye varianter giver et frisk pust til dine klassiske risretter. 

 

6 hverdagsretter der kan laves på under 30 minutter og hvor børnene med fordel kan hjælpe
Her får du seks nemme og børnevenlige hverdagsretter, som er klar til servering på under 30 minutter. Til de dage, hvor der er mere luft i programmet, kan du med fordel inddrage børnene i madlavningen og lade dem hjælpe med dele af opskriften. Du kan selvfølgelig selv dosere hvor meget eller lidt krydderi I tilsætter maden.

Se, hvad vi ellers skriver om: Uncle Ben's