Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa
Foto: Sara Jin Smidt

Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

En genial og kalorielet dessert, morgenmad eller mellemmåltid med de nye ris og quinoa blandinger fra Uncle Ben’s (ca. 350 kcal).

Sponseret indhold Af Sara Jin Smidt 22.maj.2017 Mad

10 MIN.

½ banan 
2 spsk. kogte ris og quinoa
1 æg
2 æggehvider
1 tsk vaniljesukker 
100 g hytteost 1,5 % 
1 spsk skyr neutral 
1 spsk skyr vanilje 
1 stor håndfuld  blandede bær

 

Jeg har ofte lidt ris til overs, når jeg  laver aftensmad, og i stedet for at smide dem ud, så gem og brug dem dagen efter. I denne opskrift er der brugt Uncle Ben’s nye fuldkornsris og quinoa blanding, men du kan også sagtens bruge deres blanding med ris, boghvede, hvede og quinoa… og har du ikke rester, men blot et ønske om at lave en lækker dessert, mellemmåltid eller aftensmad, så fortvivl ikke for du kan også sagtens bruge risene nykogte. 

Sådan laver du klatkagerne:

Mos bananen, tilsæt æg, æggehvider, vaniljesukker, hytteost og de kogte ris (kog efter ansvisning på pakken) og bland dejen godt.

SE OGSÅ: Healthy Skinny Bitchs VITAMIN BOWLE

 

Varm en pande op og fordel små klatkager på en slip-let pande, ca. 2 spsk til hver klatkage. Server med lidt skyr og friske bær.

 

OM HEALTHY SKINNY BITCH
 
 

Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING og kandidat i Human Nutrition fra Københavns Universitet. Hun er fitnessinstruktør og uddannet fra instruktøruddannelsen FISA. Sara Jin Smidt har bloggen Healthyskinnybitch.dk 

Henter...