De mest populære opskrifter
Foto: Fra ALT.DK Her er de ti opskrifter, som I klikkede mest på i 2017 på ALT.DK/MAD

Top 10 over opskrifter

Kartoffelpizza, macarons & brusebadsboller: Her er opskrifterne, I klikkede mest på i 2017

Det er ingen hemmelighed, at vi ELSKER god mad her på ALT.dk. Og vi kan se i statistikkerne, at I er mindst lige så pjattede med vores lækre opskrifter, som vi er. Her har vi samlet de 10 mest besøgte opskrifter fra året, der gik. Og vi kan allerede nu afsløre, at nummer 1 på listen bestemt IKKE er en overraskelse…

Her kommer listen over de mest populære opskrifter på ALT.dk/MAD i 2017:

10. pladsen: Fine franske fornemmelser
De fine små franske mandel makroner, macarons, er et stor hit herhjemme – og mange kaster sig tilsyneladende ud i at bage dem selv. I hvert fald ligger de fine franske macarons på en flot tiendeplads over de mest populære opskrifter i 2017. 

9. pladsen: Ingen jul uden pebernødder
Selvom det stort set kun er i november og december, der bliver klikket på denne opskrift, er den alligevel flot repræsenteret på vores top ti. Og det er da heller ikke hvilken som helst opskrift på de klassiske små julesmåkager – det er nemlig ingen ringere end Lagkagehusets opskrift på pebernødder, som I (og vi) er helt vilde med hvert år op til jul.

8. pladsen: Forsommerens fineste
Hvert år, når hylden blomstrer, elsker vi at lave saft af de fine blomster – det kan ses på top ti-listen for 2017, hvor opskriften på den populære hyldeblomstsaft ligger på en fin ottendeplads. 

7. pladsen: Nem hverdagspizza
Vi er vist alle sammen glade for god mad til hverdag, der ikke tager en krig at lave. Her er den nemme kartoffelpizza en sikker vinder og et godt bud på nem og hurtig mad, som hele familien kan lide. Derfor ligger den lækre pizza også godt til på vores top ti, hvor den kommer ind på en flot syvendeplads.

6. pladsen: Blomsterbergs brunkager
Er der to ting, som vi er vilde med her på ALT.dk/MAD, så er det Mette Blomsterberg – og selvfølgelig hendes kager. Det slår også ud på barometeret ved juletid, hvor mesterkonditorens opskrift på brunkager bliver flittigt brugt, og derfor ender på en samlet sjetteplads for hele året. 

5. pladsen: Red hot chili peppers
Chili con carne
er et stort hit hos både store og små – og derfor er denne opskrift en kendt og elsket klassiker her på ALT.dk/MAD. Opskriften bliver flittigt brugt hele året – og det forstår vi godt. Her på listen indtager den en flot femteplads over de mest populære opskrifter i 2017.

4. pladsen: En ikonisk lagkage
Den berømte og sublime valnøddelagkage fra det nu nedbrændte Svinkløv Badehotel er en af vores allermest populære opskrifter. Og den er bestemt ikke blevet mindre populær i 2017, hvor den indtager en flot fjerdeplads på vores top ti.

3. pladsen: Den perfekte kølle
I Danmark er vi glade for lam – og især lammekølle. Og det er især til påske, vi spiser lam, men denne opskrift på langtidsstegt lammekølle er faktisk super populær resten af året også. Derfor lander den også på top tre over de mest populære opskrifter i år på ALT.dk/MAD

2. pladsen: Gå glad i bad
Årets næstmest populære opskrift her på sitet er intet mindre end de super populære brusebadsboller. Første gang man hører navnet, studser man måske en smule, for er det boller, der skal bages inde under bruseren, eller er der brus i bollerne? Ingen af delene (desværre) – det lidt kryptiske navn dækker såmænd bare over en virkelig god opskrift på koldthævet bolledej, som du kan lave aftenen før, og så bage om morgenen. Mens du er i bad – deraf navnet. Under alle omstændigheder er opskriften super populær hele året og på en andenplads på vores top ti.                                   

1. pladsen: Klassikeren over dem alle
Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at førstepladsen på vores top ti indtages af aftensmadsklassikeren over dem alle – nemlig de klassiske frikadeller. Og selvom det er en klassiker, kan de fleste af os godt blive lidt i tvivl om, hvordan det nu lige er, frikadellerne skal tilberedes. Derfor indtager de populære små kødbolde en flot førsteplads på vores top ti – selvom de selvfølgelig ALDRIG kan blive lige så gode, som dem mormor lavede…

Det var årets top 10 - vi glæder os til os til at tage hul på et nyt år med MASSER af god mad og lækre opskrifter her på ALT.DK/MAD. Godt nytår!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytår