Pebernødder a la Lagkagehuset
Foto: Columbus Leth | Pebernødder a la Lagkagehuset.
BoligLiv

Opskrift på pebernødder a la Lagkagehuset

Pebernødder a la Lagkagehuset

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset.

Af Lone Kjær 16.nov.2017 Mad

Ca. 250 stk. pebernødder

Pebernødder a la Lagkagehuset

250 g smør

250 g sukker
1 dl piskefløde
500 g hvedemel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron

Sådan laver du pebernødder a la Lagkagehuset


1. Tænd ovnen på 200 grader. 

Find flere tips til nem aftensmad

 

2. Pisk smør og sukker med en elpisker til en ensartet cremet masse. Tilsæt fløde, og pisk ved laveste hastighed.

 

PRØV OGSÅ: Julesnegle, ingefærkager, chokoladecookies og snebolde - skønne opskrifter til en dag i køkkenet med de mindste

 

3. Bland hvedemel med krydderier, bagepulver og natron, og rør i dejen, til den er nogenlunde fast. Ælt dejen sammen med hænderne. 

 

4. Del dejen i mindre stykker. Tril dejstykkerne til pølser på tykkelse med en lillefinger.

 

SE MERE: Spanskrør med lun chokoladecreme

 

5. Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm. Tryk nogle af dem let flade i toppen, og tril andre. Sæt pebernødderne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 7-8 min., til de er gyldne. Afkøl pebernødderne, før de kommes i en kagedåse.

 

SE OGSÅ: Klassiske pebernødder

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

SE OGSÅ: Pebernødder med citron og mandler

Henter...