Mad til weekendgæster
SPONSORERET indhold

Mad til weekendgæster: Stenbiderrogn, lammekølle og chokoladekage

Får du gæster en hel weekend? Så får du her en komplet plan for, hvad du skal servere. Fredag står den på nem forret og kylling i fad, lørdag er der tid til den store treretters menu, og søndag kan du slutte af med en lækker brunch, der holder jer kørende det meste af dagen. Alle opskrifter er til 6 personer.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
06. apr. 2013 | Mad | ALT for damerne

Fredag
Menu
Sprøde brød med torskerogn og sauce tatare
Kylling i fad med artiskokhjerter
Kaffe og chokolade


Sprøde brød med torskerog.


Kylling i fad.


Kaffe.

Lørdag
Menu
Stenbiderrogn med rygeostcreme
Lammekølle med perleotto
Chokoladekage med nøddeknas


Stenbidderrogn.


Lammekølle.


Chokoladekage.

Søndag
Brunch
Rød powerjuice
Omelet med gedeost og basilikum
Dobbeltdækker- sandwich
Banan-blåbær-muffins


Rød power-juice og sandwich.


Omelet.


Blåbærmuffins.