Små omeletter med gedeost og basilikum
SPONSORERET indhold

Små omeletter med gedeost og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gode til en bruchbuffet i privaten.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
02. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

Til 6 tynde omeletter
6 æg
6 spsk fløde
salt og peber
olie til stegning
100 g gedeost
6 spsk hakket basilikum

Sådan gør du:

Lav en omelet af gangen ved at piske et æg sammen med 1 spsk fløde, og krydr med salt og peber. Skær gedeosten i skiver.

Opvarm 1 spsk olie på en pande, og tilsæt æggemassen. Bag omeletten ved svag varme, og løsn den i kantenundervejs, så alt massen rammer panden. Når æggemassen er stivnte, som en pandekage, så smuldr en skive gedeost udover. Lad osten smelte lidt, og lad så omeletten glide forsigtigt over på en tallerken, mens du folder den ene halvdel over den anden med en paletkniv.

Pynt med hakket basilikum, og gentag med de næste omeletter.

FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter