-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
Små omeletter med gedeost og basilikum
Gode til en bruchbuffet i privaten.
6
Ingredienser
- Til 6 tynde omeletter
- 6 æg
- 6 spsk fløde
- salt og peber
- olie til stegning
- 100 g gedeost
- 6 spsk hakket basilikum
Sådan gør du:
- Lav en omelet af gangen ved at piske et æg sammen med 1 spsk fløde, og krydr med salt og peber. Skær gedeosten i skiver.
- Opvarm 1 spsk olie på en pande, og tilsæt æggemassen. Bag omeletten ved svag varme, og løsn den i kantenundervejs, så alt massen rammer panden. Når æggemassen er stivnte, som en pandekage, så smuldr en skive gedeost udover. Lad osten smelte lidt, og lad så omeletten glide forsigtigt over på en tallerken, mens du folder den ene halvdel over den anden med en paletkniv.
- Pynt med hakket basilikum, og gentag med de næste omeletter.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter