-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Chokoladebombe
Denne kage er inspireret af en opskrift fra det berømte Hummingbird Bakery i London, som laver de lækreste kager, cupcakes og desserter. Bag den heftige chokolade-sag som lækker dessert, den bliver konfektagtig og meget intens i smagen.
Ingredienser
- 200g rørsukker
- 200g god kvalitets chokolade
- 200g smør
- 4 æggeblommer
- 4 æggehvider
- 1/2 tsk salt
Sådan laver du en chokoladebombe:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Smør en springform godt med smør, og læg bagepapir i bunden.
- Smelt chokolade og smør over et vandbad, og afkøl blandingen til stuetemperatur.
- Pisk æggeblommer med 100g sukker, til blandingen bliver hvid og tyk. Fold chokoladeblandingen i de piskede æggeblommer.
- Pisk æggehviderne stive, og tilføj de sidste 100g sukker en skefuld af gangen. Vend forsigtigt de to skåles indhold sammen, og hæld dejen i springformen.
- Bag kagen i 35-40 minutter på varmluft.
- Kagen synker sammen, efter den er taget ud af ovnen – det gør ikke noget.
- Afkøl, og server – gerne med flormelis på toppen.
- Smager også godt med en skefuld god vaniljeis ved siden af.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter