Chokoladebombe
SPONSORERET indhold

Chokoladebombe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne kage er inspireret af en opskrift fra det berømte Hummingbird Bakery i London, som laver de lækreste kager, cupcakes og desserter. Bag den heftige chokolade-sag som lækker dessert, den bliver konfektagtig og meget intens i smagen.

Af: Sarah bregendahl Støvring Foto: Line Thit Klein
15. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200g rørsukker
200g god kvalitets chokolade
200g smør
4 æggeblommer
4 æggehvider
1/2 tsk salt

Sådan laver du en chokoladebombe:

Forvarm ovnen til 180 grader

Smør en springform godt med smør, og læg bagepapir i bunden.

Smelt chokolade og smør over et vandbad, og afkøl blandingen til stuetemperatur.

Pisk æggeblommer med 100g sukker, til blandingen bliver hvid og tyk. Fold chokoladeblandingen i de piskede æggeblommer.

Pisk æggehviderne stive, og tilføj de sidste 100g sukker en skefuld af gangen. Vend forsigtigt de to skåles indhold sammen, og hæld dejen i springformen.

Bag kagen i 35-40 minutter på varmluft.

Kagen synker sammen, efter den er taget ud af ovnen – det gør ikke noget.
Afkøl, og server – gerne med flormelis på toppen.

Smager også godt med en skefuld god vaniljeis ved siden af.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter