-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Kylling i fad med artiskokhjerter og frisk pasta
Nem og lækker hovedret at lave til mange.
6
Ingredienser
- 6 kyllingebryster – gerne med vingeben og skind
- 1 dåse artiskokhjerter, fås i supermarkedet
- 6 spsk sorte oliven
- 6 spsk grønne oliven
- 250 g daddeltomater
- 1 bundt frisk oregano eller 2 spsk tørret
- 6 spsk olivenolie
- havsalt og friskkværnet peber
- 75 g parmesan
- 500 g frisk pasta
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad, du også gerne vil servere dem i.
- Fordel artiskokhjerter og de to slags oliven rundt mellem kyllingen. Skyl tomaterne, skær dem i halve og fordel også dem mellem kyllingen.
- Drys med oregano, dryp olivenolie over fadet og krydr med havsalt og friskkværnet peber. Drys godt med parmesan over hvert stykke kylling, og sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter.
- Kog den friske pasta efter anvisning på pakken. Sæt fadet med kylling på bordet sammen med nykogt frisk pasta og mere friskrevet parmesan.
- Afslut måltidet med en kop god kaffe og dit udvalg af gode chokolader.
- Prøv også brødhapsere med torskerogn og sauce tatare