Kylling i fad med artiskokhjerter og frisk pasta
SPONSORERET indhold

Kylling i fad med artiskokhjerter og frisk pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker hovedret at lave til mange.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
12. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

6 kyllingebryster – gerne med vingeben og skind
1 dåse artiskokhjerter, fås i supermarkedet
6 spsk sorte oliven
6 spsk grønne oliven
250 g daddeltomater
1 bundt frisk oregano eller 2 spsk tørret
6 spsk olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
75 g parmesan
500 g frisk pasta

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad, du også gerne vil servere dem i.
Fordel artiskokhjerter og de to slags oliven rundt mellem kyllingen. Skyl tomaterne, skær dem i halve og fordel også dem mellem kyllingen.

Drys med oregano, dryp olivenolie over fadet og krydr med havsalt og friskkværnet peber. Drys godt med parmesan over hvert stykke kylling, og sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter.

Kog den friske pasta efter anvisning på pakken. Sæt fadet med kylling på bordet sammen med nykogt frisk pasta og mere friskrevet parmesan.

Afslut måltidet med en kop god kaffe og dit udvalg af gode chokolader.

Prøv også brødhapsere med torskerogn og sauce tatare