-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Vanilleblommer med skyrcreme
Kombinationen af blommer og vanilje giver en dejlig, frisk dessert med proteindrys, der booster din forbrænding.
4
Ingredienser
- 6 blommer
- 2 vaniljestænger
- 3 skiver frisk ingefær
- ca. 2 spsk flydende sødemiddel, f.eks. PerfectSød
- 50 g cremefraiche 38 %
- 200 g skyr
- 1 spsk revet citronskal, økologisk
Sådan gør du
- 1/ Del blommerne i halve, og fjern stenene. Læg blommerne i en gryde, og kom vand i gryden, så blommerne lige er dækket af vand. Del vaniljestængerne, og læg dem i gryden sammen med skiver af frisk ingefær. Lad blommerne koge i ca. 5-8 min, til de er møre.
- 2/ Hæld noget af vandet fra, og lad blommerne køle af. Smag til med flydende sødemiddel. Bruger du Suvida Strø, så tilsæt det, når desserten er varm.
- 3/ Fisk blommerne op med en ske, og anret dem i en dyb tallerken. Fordel blommesuppen. Rør cremefraiche med skyr og revet citronskal. Servér blommerne med en klat skyrcreme.
- [100 kcal pr. person]