Opskrift på nudler med tempeh
SPONSORERET indhold

Lækker vegetarret: Stegte nudler med tempeh

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan med fordel lægge dine nudler i blød i koldt vand dagen før brug. Så trækker de sig bløde nok til stegning, uden at de går i stykker.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønneman
09. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Stegte nudler til 2-3 personer | Total: 15 min

Ingredienser


100 g brede risnudler
200 g tempeh
olie til stegning, f.eks. kokosolie
250 g grønne bønner
1 rødløg, skåret i både
½ - 1 lime, saft heraf
2-3 tsk fivespice
3 æg
1 bundt forårsløg, snittet
¼ - ½ dl soja eller tamari
1-2 håndfulde peanuts

Sådan laver du stegte nudler med tempeh

Har du ikke lagt nudlerne i blød, så overhæld nudlerne med kogende vand, og lad dem trække sig bløde. Dryp dem af.

 

Skær tempehen i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande. Tag dem af panden.

 

Steg bønnerne i lidt ny olie, de skal stege i 2-3 minutter. Tilsæt nudlerne, og steg igen (sammen med bønnerne). Tilsæt limesaft, fivespice og rødløg. Steg kort, og tag det hele af panden.

 

Steg æggene til røræg på den varme pande. Kom nudler, tempeh og det hele tilbage på panden, og vend det kort rundt med snittede forårsløg. Smag til med ¼ - ½ dl soja og evt. mere limesaft.

 

Server straks med peanuts og limebåde.