Klassisk dansk julefrokost
SPONSORERET indhold

8 klassiske opskrifter til en vellykket julefrokost

Her får du en klassisk julefrokost med det hele, sild, lidt and, mørbradbøf og en hjemmelavet paté. Noget sødt at slutte af med - og derfor en dejlig kage. Opskrifterne er nemme at gå til, og bør serveres med godt hvede- og rugbrød.

Af: Trine Hahnemann Foto: Jes Buusmann
17. dec. 2017 | Mad | ALT for damerne

Årets dejlige julefrokoster står for døren - og her har vi samlet 8 opskrifter til en klassisk julefrokost med sild, æbleflæsk, peber-cognac-kyllingepaté, andebryst, let sprængt svinemørbrad & en skøn marokkansk mandel-appelsinkage til dessert.

Nederst på siden finder du opskrifterne på:

3 slags julesild:
Appelsinsild
Chilisild med rødløg
Karrysild med vagtelæg

Peber-cognac-kyllingepaté
Æbleflæsk på rugbrød
Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat
Let sprængt svinemørbrad med rosenkålssalat

Marrokkansk mandelappelsinkage

Anbefalet til dig