-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Bagt torsk med porrer
Bliv vild med fisk.
4
Ingredienser
- 3-4 snittede porrer
- 800 g torskefilet med skindside
- salt, peber
- frisk timian
- 1 spsk citronolivenolie
- HUMMUS AF GULEROD:
- 2 dl kogte kikærter
- 100 g kogte eller ovnbagte gulerødder
- 1 tsk ristede fennikelfrø
- 1 tsk ristet spidskommen
- 1 spsk friskreven ingefær
- 1 spsk tahini
- ¼-½ dl gulerods- eller appelsinsaft
- frisk koriander
- 200 g fuldkornsbrød
- SÅDAN GØR DU: Bred porrerne ud på en plade med bagepapir. Skær fisken i portionsstore stykker, læg dem ovenpå porrerne, drys salt, peber og timian på, og dryp citronolie over. Bag fisken ved 200° i 15-20 min., til den er fast og har skiftet farve.
- Lav gerne hummus i forvejen: Blend kikærter og gulerødder med alle øvrige ingredienser, smag til, og server den bagte fisk med hummus og brød.
- Energi pr. person: 460 kcal, fedt 18%, protein 42%, kulhydrat 40%