Billede 1 - Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

12-14 stk.

Ingredienser

  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g smeltet smør
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • evt. 1-2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
  • 2 tsk. bagepulver
  • 75 g hakket hvid chokolade
  • 4 spsk. mælk
  • 100 g blåbær
  • 1 spsk. flormelis
  • Pynt:
  • glasur rørt af 3 dl flormelis og 2-3 spsk. kogende vand, 12-14 blåbær og frisk mynte

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel, vaniljesukker, evt. citronskal, bagepulver og chokolade og rør det i. Rør mælken i. Vend blåbærrene i flormelis, og vend dem i dejen.
  2. Fordel dejen i muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  3. Rør glasuren sammen, og pynt kagerne hermed. Pynt også med blåbær og mynte.