-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Chokolademousse med kanel og ingefær
Her er desserten, der vil gøre selv den største dessertelsker helt blød i knæene, og så er det en perfekt gæstedessert, der præsenterer sig flot.
4 personer
Ingredienser
- Mousse:
- 150 g mørk chokolade (60 % kakao)
- 4 past. æggehvider (2 bægre)
- ½ dl rørsukker
- ½ spsk. frisk ingefær
- 1 tsk. kanel
- Pynt:
- 1½ dl piskefløde
- kandiserede violer
- chokoladekringler
- Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Lad chokoladen køle af.
- Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk igen, til æggehviderne er blanke og seje (ca. 3-4 min.). Vend forsigtigt æggehviderne i chokoladen sammen med ingefær og kanel. Vend til moussen er ensartet.
- Fordel chokolademoussen i 4 glas. Stil glassene med mousse på køl mindst 1 time.
- Pisk fløden til skum, og fordel det på hver anretning, pynt med violer og chokoladekringler.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup