-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fyldte chokolader med kirsebær
Disse fine, fyldte chokolader er perfekte at diske op med til julegæster.De kan spises i en bid og er smukke at have stående fremme på dit yndlingsfad
20 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 300 g mørk chokolade
- 1 lille glas amarenakirsebær
Sådan laver du de fyldte chokolader
- Del chokoladen i to portioner på 200 og 100 g. Kom den store portion i en skål, og smelt over vandbad, indtil chokoladen når en temperatur mellem 45-50 grader (mål med et sukkertermometer).
- Tag skålen af varmen.
- Rør den resterende chokolade i den smeltede lidt ad gangen, så det smelter helt. Temperaturen skal nu ned på 27-28 grader.
- Stil skålen med chokoladen tilbage over vandbadet, og varm op til en temperatur på 31-32 grader, hvorefter den er arbejdsklar.
- Fyld en chokoladeform med chokolade, og bank overskydende chokolade fra. Lad det stivne.
- Læg et kirsebær i hvert chokoladehul, og lav et låg af chokolade.
- Lad chokoladen stivne helt, inden du banker konfekten ud af formen.