-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Grøntsags-wok med ris
4
Ingredienser
- 1 bundt forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn squash
- 2 stilke bladselleri
- 3 gulerødder
- 1½ spsk vindruekerneolie
- 1½ spsk revet frisk ingefær
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1-1½ tsk finthakket rød chili
- saften af 1 lime
- ½ bundt koriander
- 2 spsk hakket persille.
Sådan gør du
- Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i lange tynde skiver på skrå. Halvér peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler og snit ligeledes squash, bladselleri og gulerod i strimler.
- Opvarm en wok og steg grøntsagerne i lidt olie 2-3 min. Krydr grøntsagerne med ingefær, hvidløg, salt og peber og steg fortsat 1 min. Tag wokken af varmen og krydr med limesaft, koriander og persille.
- Servér wok-grøntsager med tamari soya, lime skåret i både og kogte jasminris.