Grøntsags-wok med ris
4
Ingredienser
- 1 bundt forårsløg
 - 1 rød peberfrugt
 - 1 grøn squash
 - 2 stilke bladselleri
 - 3 gulerødder
 - 1½ spsk vindruekerneolie
 - 1½ spsk revet frisk ingefær
 - 1 fed finthakket hvidløg
 - 1-1½ tsk finthakket rød chili
 - saften af 1 lime
 - ½ bundt koriander
 - 2 spsk hakket persille.
 
Sådan gør du
- Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i lange tynde skiver på skrå. Halvér peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler og snit ligeledes squash, bladselleri og gulerod i strimler.
 - Opvarm en wok og steg grøntsagerne i lidt olie 2-3 min. Krydr grøntsagerne med ingefær, hvidløg, salt og peber og steg fortsat 1 min. Tag wokken af varmen og krydr med limesaft, koriander og persille.
 - Servér wok-grøntsager med tamari soya, lime skåret i både og kogte jasminris.