-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Ristet havtaske med indiske linser og koriander
4
Ingredienser
- Indiske linser
- 160 g røde linser
- 6 dl vand
- 2 spsk ingefær, fint revet
- 1 spsk presset hvidløg
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 2 løg, i skiver
- 2 tomater i halve skiver
- 2 grønne chilier, i tern uden kerner
- ½ tsk sennepsfrø
- 1 tsk frisk hakket mynte
- salt og peber
- lime
- 600 g havtaskefilet, skåret i tern på ca. 3 cm.
- olivenolie til stegning
- salt og peber
- lidt revet citronskal
- Pynt
- koriander blade
- limeskiver
Sådan laver du havtaske
- 1. Kom linser, vand, ingefær, hvidløg, gurkemeje og salt i en gryde, og bring gryden i kog. Lad det simre ved svag varme i ca 20 min. Pisk et par omgange i „grøden" med et piskeris, til det er let moset, og stil det til side.
- 2. Kom olivenolie på en pande. Når panden er varm, tilsættes løg, tomat, grøn chili og sennepsfrø. Steg i 2 min, og tilsæt så mynte og „linsegrøden" – smag til med salt og peber og lidt limesaft.
- 3. Steg fiskestykkerne på en meget varm pande i 3-4 min. Krydr med salt og peber og lidt citronskal.
- 4. Serveres med friske koriander og limeskiver.
- Tip:
- Hold det enkelt
- Sådan lyder Mikkel Egelunds bedste råd til „nybegyndere", der har lyst til at eksperimentere med fiskeretter. Fisk og skaldyr er ingredienser, som indeholder meget smag. Ofte kan du nøjes med at stege/dampe et stykke fisk og servere den med et stykke brød eller en grøn salat. Så har du et delikat måltid på få ingredienser, mener kokken.