-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Lav din egen (sukkerfri) marcipan
Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.
Hjemmelavet marcipan til 15 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 150 g mandler
- 1 æggehvide
- 1 knsp. Stevia MaxSød
Sådan laver du hjemmelavet marcipan
- 1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.
- 2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.
- LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron
- 3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.