-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hvidkålssuppe med svinekød og urter
Lækker hvidkålssuppe til at varme sig på
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 2 nakkekoteletter (små tern)
- 2 spsk olivenolie
- 2 porrer (ringe)
- 4 stilke bladselleri (skiver)
- 2 røde peberfrugter (små tern)
- 400 g hvidkål (små tern)
- 2 fed hvidløg (finthakkede)
- 2 laurbærblade
- 8 stilke timian
- 1 tsk paprika
- 2 liter vand ell. bouillon
- 1 bundt persille (hakket)
- salt og peber
- Brun kødet i olien i en stor gryde.
- Tilsæt porrer, bladselleri, peberfrugter og hvidkål og svits det sammen med kødet et par min.
- Tilsæt hvidløg, laurbærblade, timiankviste, paprika og vand eller bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ved lav varme i 30 min. med låget lagt på skrå.
- Tilsæt persille, kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.