-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hvidkålssuppe med svinekød og urter
Lækker hvidkålssuppe til at varme sig på
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 2 nakkekoteletter (små tern)
- 2 spsk olivenolie
- 2 porrer (ringe)
- 4 stilke bladselleri (skiver)
- 2 røde peberfrugter (små tern)
- 400 g hvidkål (små tern)
- 2 fed hvidløg (finthakkede)
- 2 laurbærblade
- 8 stilke timian
- 1 tsk paprika
- 2 liter vand ell. bouillon
- 1 bundt persille (hakket)
- salt og peber
- Brun kødet i olien i en stor gryde.
- Tilsæt porrer, bladselleri, peberfrugter og hvidkål og svits det sammen med kødet et par min.
- Tilsæt hvidløg, laurbærblade, timiankviste, paprika og vand eller bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ved lav varme i 30 min. med låget lagt på skrå.
- Tilsæt persille, kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.