-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Luksuswok & mangosalat
Klar på 20 minutter.
4
Ingredienser
- 400 g afpudset svinemørbrad
- 1 spsk kokosolie
- 3 rødløg i tykke både
- 2-3 udkernede peberfrugter i store tern
- 125-150 g sugarsnaps
- 2-3 spsk sojasauce
- 1 dl oystersauce
- 1 dl sweet chilisauce
- 125 g store rejer
- Mangosalat:
- kødet af 1-2 mangofrugter
- lidt limesaft
- mynte og koriander
- 200 g fuldkornsris
- SÅDAN GØR DU: Skær mørbraden i pænt store tern. Varm kokosolien i en wok, og brun kødet på alle sider. Kom løg og peberfrugter ved, og steg videre under omrøring i 3-4 min. Tilsæt sugarsnaps samt sojasauce, steg yderligere 1 min. Bland oyster- og chilisauce ved, læg rejerne i, varm det hele igennem, og smag til.
- Skær mangokødet i tern, vend dem med limesaft, salt, peber, mynte og koriander, og server salaten til retten sammen med kogte fuldkornsris.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 18%, protein 29%, kulhydrat 53%