-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Lynstegte grønsager med spirer, chili og koriander
4
Ingredienser
- 4-6 små Bok Choy kål-hoveder (kan købes i velassorterede supermarkeder og thai-supermarkeder)
- 2 gulerødder
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1½ tsk finthakket chili (mellemstærk chili)
- 50 g bønnespirer
- 2 spsk soja( for eksempel Tamari)
- 1½ spsk østerssauce
- saften af 1 lime
- 1 tsk sukker
- lidt salt
- 1½ spsk sesamfrø.
- Tilbehør: kogte jasmin ris
Sådan gør du
- Halver de små kålhoveder (hvis de er store, skæres de i kvarte). Snit gulerod, skalotteløg og hvidløg i tynde strimler.
- Woksteg gulerødder og skalotteløg i lidt olie 1-2 min., tilsæt hvidløg og Bok Choy og steg fortsat 1-2 min. Tilsæt chili og bønnespirer og steg et minut. Krydr dine lynstegte grøntsager med Tamari, østerssauce, limesaft, sukker og salt. Rist sesamfrø på en tør pande nogle minutter, og brug det som drys på grøntsagerne.
- Server de lynstegte grønstager med friske koriander, en portion kogte jasminris, og eventuelt en chilisauce eller chili-olie i en lille skål ved siden af.