-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Lynstegte grønsager med spirer, chili og koriander
4
Ingredienser
- 4-6 små Bok Choy kål-hoveder (kan købes i velassorterede supermarkeder og thai-supermarkeder)
- 2 gulerødder
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1½ tsk finthakket chili (mellemstærk chili)
- 50 g bønnespirer
- 2 spsk soja( for eksempel Tamari)
- 1½ spsk østerssauce
- saften af 1 lime
- 1 tsk sukker
- lidt salt
- 1½ spsk sesamfrø.
- Tilbehør: kogte jasmin ris
Sådan gør du
- Halver de små kålhoveder (hvis de er store, skæres de i kvarte). Snit gulerod, skalotteløg og hvidløg i tynde strimler.
- Woksteg gulerødder og skalotteløg i lidt olie 1-2 min., tilsæt hvidløg og Bok Choy og steg fortsat 1-2 min. Tilsæt chili og bønnespirer og steg et minut. Krydr dine lynstegte grøntsager med Tamari, østerssauce, limesaft, sukker og salt. Rist sesamfrø på en tør pande nogle minutter, og brug det som drys på grøntsagerne.
- Server de lynstegte grønstager med friske koriander, en portion kogte jasminris, og eventuelt en chilisauce eller chili-olie i en lille skål ved siden af.