-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nøddebrud med chokolade
Vælg chokolade og nødder af god kvalitet, så bliver smagen endnu bedre.
Nøddebrud med chokolade
Tid: ca. 20 minutter plus tid til, at nøddebruddet kan stivne.
(1 stort stykke, ca. 20 x 20 cm)
200 g god mørk chokolade
150 g hasselnødder
50 g valnødder
50 g korender (eller tørrede bær)
1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak nødderne groft, og vend dem med korender.
2. Vend nøddemassen godt rundt i den smeltede chokolade, og fordel den i en form på ca. 20 x 20 cm foret med et stykke stanniol. Lad chokoladen stivne i køleskabet, før den brydes i mundrette stykker.
Annonce
► SE OGSÅ: Chokoladekage med nødder og skumfiduser
► SE OGSÅ: 5 knasende lækre kager med nødder
► SE OGSÅ: Smagen i en nøddeskal: 4 lækre desserter med hasselnødder