-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Flæskestegssandwich med rødkål og chilimarinerede agurker
Brug resterne af flæskestegen og rødkål til lækre sandwiches dagen efter.
Flæskestegssandwich med rødkål og chilimarinerede agurker til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 agurk
- ½ tsk salt
- ½ dl æbleeddike
- 1 dl rørsukker
- 1½ tsk revet ingefær
- 1 tsk rød chili, mellemstærk, fintsnittet
- 4 spsk rødkål
- Rest af flæskesteg – 1 eller 2 skiver pr. person
- 4 gode sandwichboller, evt. lunet.
Sådan laver du flæskestegssandwich:
- 1. Skær agurken i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom agurkeskiverne i et glas, og drys dem med lidt salt. Kom æbleeddike, rørsukker, ingefær og chili i en skål, og pisk det, indtil sukkeret er opløst. Hæld marinaden over agurkerne, og bland det godt sammen. Sæt låg på glasset, og sæt det i køleskabet. Lad agurkerne trække i marinaden, gerne 2-3 timer, og vend glasset undervejs, så marinaden fordeler sig.
- 2. Flæk bollerne, og kom rødkål, skiver af flæskesteg og en god skefuld marinerede agurker på. Læg den sammen, og spis med det samme.