
Frittata med æg og spinat
Frittata med spinat
Spis den til morgenmad eller frokost – og du er mæt mange timer efter.
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
1 hakket løg
1 spsk olivenolie
en god stor håndfuld spinatblade
3 æg
3 æggehvider
salt, peber
50 g semidried tomat
kryddergrønt f.eks. karse eller purløg
300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
Sauter løget i lidt olie. Brug en pande, ca. 20 cm i diameter. Læg spinatbladene i panden og lad dem falde let sammen. Pisk æg og æggehvider med salt og peber, hæld æggemassen over, læg tomaterne i og lad frittataen stivne ved svag til jævn varme. Drys med grønt og server med fuldkornsbrød.
Tip! Du kan også bage frittataen i 4 portioner i en blinispande.
Energi pr. person: 315 kcal, fedt 29 %, protein 20%, kulhydrat 51%
Se, hvad vi ellers skriver om: Æggekage, Omelet, Sund morgenmad og Morgenmad
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu