Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grøntsagslasagne
Foto: Andreas Wiking Grøn lasagne

Opskrift på grøn lasagne

Grøn lasagne

Lasagne kan laves på mange forskellige måder, men denne grøntsagslasagne er super lækker.

Grøn lasagne til 4 personer
Print

Grøn lasagne

300 g friske lasagneplader
1 stort spids- eller savojkål
1 aubergine
1 squash
½ dl olivenolie
salt, peber
2 dåser hakkede tomater
2 spsk soltørret tomatpesto
250 g ricotta eller hytteost
300 g groft brød.

Energi pr. person:
672 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
17 %
Kulhydrant:
54 %

Sådan laver du grøn lasagne

Kog lasagnepladerne i letsaltet vand i 3 minutter.

Snit kålen og skær aubergine og squash i tern.
Steg aubergine og squash gylden i olie ved god varme.
Tilsæt kål og steg endnu 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.

Bland tomaterne med pesto og smag til med salt og peber.

Læg lasagnepladerne lagvis med kålblandingen, tomatsauce og ricotta. Slut af med tomat og ricotta.

Bag lasagnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Servér med groft brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lasagne, Italiensk mad, Pastaretter, Vegetarisk og Hovedret