
SPONSORERET indhold
Grøn lasagne
Lasagne kan laves på mange forskellige måder, men denne grøntsagslasagne er super lækker.
Grøn lasagne til 4 personer
Ingredienser
Grøn lasagne
300 g friske lasagneplader
1 stort spids- eller savojkål
1 aubergine
1 squash
½ dl olivenolie
salt, peber
2 dåser hakkede tomater
2 spsk soltørret tomatpesto
250 g ricotta eller hytteost
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:672 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan laver du grøn lasagne
Kog lasagnepladerne i letsaltet vand i 3 minutter.
Snit kålen og skær aubergine og squash i tern.
Steg aubergine og squash gylden i olie ved god varme.
Tilsæt kål og steg endnu 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
Bland tomaterne med pesto og smag til med salt og peber.
Læg lasagnepladerne lagvis med kålblandingen, tomatsauce og ricotta. Slut af med tomat og ricotta.
Bag lasagnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Servér med groft brød.