-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grøntsagssuppe på bagte rodfrugter
Få bugt med både de knap så knasende grøntsager i bunden af skuffen og grøntsagsresterne fra dagen før.
Ingredienser
- 4 skiver brød, gerne tørt
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 1,2 l kogende bouillon
- – hjemmelavet eller købt
- 600 g bagte rodfrugter, f.eks. rødbeder, kartofler og jordskokker
- 50 g smør
- salt, peber og æbleeddike til tilsmagning
- 1 dl cremefraiche 38%
Sådan gør du:
- Riv brødskiverne fra hinanden, og bag brødsmulderet sprødt i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter. Dryp med olivenolie, drys med salt, og sæt til side.
- Kom kogende bouillon, smør og rodfrugter i en blender, og blend suppen rigtigt godt igennem. Du kan også blende med en stavblender direkte i gryden. Er dine rodfrugter rå, så kog dem møre i bouillonen, inden du blender. Smag til med salt, peber og eddike, og varm suppen igennem i gryden.
- Servér den varme suppe med cremefraiche og brødcroutoner på toppen.
SE OGSÅ OPSKRIFTEN PÅ: Kartoffeltortilla med grøn sauce