
SPONSORERET indhold
Grov tærte med fetacreme og salat
En madtærte er god som både aftensmad og frokost, prøv denne med lækker fetacreme og salat.
4 personer
Ingredienser
Dej:
1½ dl grahamsmel
1½ dl hvedemel
½ tsk. salt
75 g smør
1 æg
Fetacreme:
100 g fetaost
1½ dl drænet yoghurt
1 spsk. sød sennep
1 fed hvidløg
1 bundt purløg
1 tsk. tørret oregano
salt og peber
Fyld:
1 håndfuld rucolasalat
200 g cherrytomater
½ rødløg
15 sorte oliven
- Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål. Skær smørret i tern og smuldr mel og smør sammen med fingerspidserne. Saml dejen med et æg. Pak dejen ind i madpapir og kom den i køleskabet i ca. ½ time. Rul dejen ud, beklæd en smurt tærteform med den og prik bunden med en gaffel. Stil tærtebunden midt i ovnen og bag den ca. 15 minutter ved 180 gr.
- Mos fetaosten med yoghurt, sennep og fintrevet hvidløg til en jævn creme. Klip purløg og tilsæt det sammen med oregano, salt og peber.
- Fordel fetacremen i den bagte tærtebund kort tid før tærten skal spises og drys med rucola, halve tomater, tynde løg både og oliven.