hjemmelavet Toblerone opskrift
SPONSORERET indhold

Nem & lækker konfekt: Hjemmelavet Toblerone

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan faktisk sagtens selv lave din helt egen konfekt, der minder om en lækker Toblerone. Se her, hvordan du laver lækre chokoladebrud a la Toblerone med chokolade, skumfiduser og pinjekerner eller mandler. Det er supernemt og virkelig lækkert - du finder opskriften på hjemmelavet Toblerone her:

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
15. dec. 2020 | Opskrift | Hjemmet
12-15 stykker Toblerone | Total: 40 min

Ingredienser

Chokoladebrud a la Toblerone

Arbejdstid: 20 min.
Smeltetid: ca. 20 min.
Størknetid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
(12-15 stykker)

500 g mørk chokolade (små stykker)
75 g hvide skumfiduser (marshmellows, klippet i små stykker)
50 g pinjekerner (eller mandelsplitter)

Sådan laver du hjemmelavet Toblerone

  1. Smelt chokoladen: Smelt chokolade i vandbad. Sæt en gryde over med vand (3-4 cm op ad grydens sider). Bring vandet i kog og sluk.
  2. Kom chokoladen i en skål, der passer til grydens kant, så skålen ikke når ned i vandet. Sæt skålen over gryden med det næsten kogende vand.
  3. Undgå, at der kommer vand eller damp i chokoladen, for så stivner den. Lad chokoladen smelte ganske langsomt og rør ind imellem i den.
  4. Tag skålen op af vandbadet og lad chokoladen køle lidt af, til den er tyktflydende.
  5. Bland skumfiduser i chokoladen sammen med pinjekerner eller mandelsplitter.
  6. Hæld chokoladeblandingen i en brødform beklædt med bagepapir.
  7. Lad chokoladen stivne i nogle timer. Skær i trekanter eller stykker.

Anbefalet til dig