-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Lækre madpandekager med kyllingefyld
Pandekager behøver ikke være en usund dessert. Prøv de herlige madpandekager med kylling.
Madpandekager med kyllingefyld til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Madpandekager med kyllingefyld
- Dej:
- 4 æg
- 6 dl minimælk
- ¼ tsk. salt
- 2½ dl fuldkornsspeltmel el. grahamsmel
- 2 dl hvedemel
- olie til stegning
- Fyld:
- 500 g kyllingebryst
- 2 spsk. olie
- salt, peber
- 1 spidskål
- 2 porrer
- 4 tomater i tern
- salt
- Tilbehør:
- revet mild ost og cremefraiche 6 %.
Sådan laver du madpandekager med kyllingefyld
- Pisk æggene luftige. Rør mælk, salt og begge slags mel i.
- Bag dejen til 8-12 pandekager. Beregn cirka 1 dl til hver pandekage. Brug en Slip-Let-pande til at bage på.
- Pensl med lidt olie, inden en ny portion dej kommes på panden.
- Skær kødet i tern, og steg det i olie, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt og peber. Snit kål og porrer. Kog grøntsagerne op i letsaltet vand i 3-5 minutter, og afdyp dem i en sigte.
- 5. Fyld grønsagerne i pandekagerne sammen med kylling, ost og cremefraiche.