Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Anne Bechs morgenmadskage
Foto: Gyldendal Kage til morgenmad? Jo, det må du faktisk godt...

Anne Bechs morgenmadskage

Morgenmadskage

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan faktisk sagtens spise kage til morgenmad. Og holde den slanke linje! Her får du Anne Bechs lækre opskrift på en super lækker kage med masser af protein, som du kan spise til morgenmad. Kagen holder dig mæt i mange timer, så du ikke går 'sukkerkold' inden frokost.

clock 40 minutter
printer Print
plate Rækker til morgenmad i 4 dage

3 små modne bananer
100 g malede mandler
100 g malede solsikkekerner
4 æg
4 spsk skyr
3 g FiberHUSK
1 strøget tsk bagepulver
evt. 4 spsk Whey 100 proteinpulver med vanilje, LinusPro

Sådan bager du morgenmadskage

1. Blend alle ingredienser med en stavblender, og hæld dejen i en silikonerugbrødsform eller en lille bradepande.

 

2. Bag i en forvarmet ovn ved 170 grader i 30-35 minutter. Smag evt. til med hasselnødder, kanel, eller hvad dit hjerte end begærer.

 

3. Del kagen op i 4 portioner, så du har til 4 dages hurtig morgenmad, som du kan have med on the go. Kan holde sig i køleskabet ca. 3-4 dage eller fryses ned.

 

Tip! Nem at tage med. Pak et stykke ind, som du kan spise, når det passer dig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Sund morgenmad, Kage, Anne Bech, Glutenfri og Morgenmad