-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven
En lidt anderledes efterårspizza med dyb smag.
Ingredienser
- 1 mellemstort løg, finthakket
- 1 stort fed hvidløg, finthakket
- 2-3 spsk olivenolie
- Ca 300 g blandede svampe skåret i fine stykker eller skiver
- salt og peber
- 1 spsk frisk timian, finthakket
- 3 spsk mascarpone
- Ca 150 g blåskimmelost
- 1 håndfuld sort smagfulde oliven
Sådan gør du:
- Svits løg og hvidløg på en varm pande med lidt olie, og tilsæt de hakkede svampe. Lad dem stege ved høj varme i ca 5 min., smag så til med salt og hakket timian.
- Rør mascarponen blød evt. med lidt væde, og fordel den ud over pizzabunden, så godt det kan lade sig gøre. Fordel de stegte svampe ud over og bag pizzaen i ca 10 min. Når du tager pizzaen ud, smuldrer du blåskimmelosten over og drysser med oliven. Dryp med lidt olivenolie og server.
- Få opskriften på den bedste pizzadej