Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven
Foto: Line Thit Klein Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven

Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven

Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven

En lidt anderledes efterårspizza med dyb smag.

Print

1 mellemstort løg, finthakket
1 stort fed hvidløg, finthakket
2-3 spsk olivenolie
Ca 300 g blandede svampe skåret i fine stykker eller skiver
salt og peber
1 spsk frisk timian, finthakket
3 spsk mascarpone
Ca 150 g blåskimmelost
1 håndfuld sort smagfulde oliven

Sådan gør du:

Svits løg og hvidløg på en varm pande med lidt olie, og tilsæt de hakkede svampe. Lad dem stege ved høj varme i ca 5 min., smag så til med salt og hakket timian.

Rør mascarponen blød evt. med lidt væde, og fordel den ud over pizzabunden, så godt det kan lade sig gøre. Fordel de stegte svampe ud over og bag pizzaen i ca 10 min. Når du tager pizzaen ud, smuldrer du blåskimmelosten over og drysser med oliven. Dryp med lidt olivenolie og server.

Få opskriften på den bedste pizzadej

PRØV OGSÅ: Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie

Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza