-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Porretærte med kylling og bacon
Her er opskriften på en nem porretærte med kylling og bacon. Se her, hvordan du nemt og hurtigt laver den lækre tærte.
Porretærte med kylling og bacon til 4 personer
Ingredienser
- Porretærte med kylling og bacon
- Grunddej til tærter:
- 100 g smør
- 175 g hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 1 æggeblomme
- 1 spsk. kold vand
- Fyld:
- 4 porrer
- 200 g kogt eller stegt kyllingekød uden skind og ben
- 100 g bacon i små tern
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 150 g reven, mild ost, f.eks. emmentaler, gruyere eller danbo
- ¾ tsk. salt
- peber
- 75 g hele, smuttede mandler
Sådan laver du porretærte med kylling og bacon
- Grunddej til tærter:
- 1. Skær smørret i små tern, og smuldr det i mel og salt, til det ligner revet ost.
- 2. Brug evt. en foodprocessor, det er lynhurtigt. Saml dejen med æggeblomme og vand.
- 3. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskabet.
- Sådan laver du porretærten:
- 1. Tryk dejen lidt ud på et meldrysset bord. Drys lidt mel over, og rul dejen ud med en kagerulle.
- 2. Smør en tærteform, og kom dejen i formen. Tryk dejen ud, og lav en pæn kant. Lad altid dejen gå 2-3 mm op over formens kant.
- Fyld til tærten:
- 1. Rens porrerne, skær dem i skiver, og kog dem i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe godt af i en sigte.
- 2. Steg baconternene sprøde på en pande, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- 3. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt ost, salt og peber. Vend porrer, kylling og bacon i.
- 4. Kom fyldet i formen, drys mandlerne over, og stil tærten i ovnen ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 50 min., til den er gennembagt og gylden.